Festivalul de Jazz American

BRAMAX QUINTET

Branko Markovic – lider grup
Max Kochetov – saxofon alt
Srahinja Banovic – trompetă
Filip Bulatovic – pian
Aleksandar Cvetkovic – tobe

Bramax Quintet, grupul format din artiști excepționali din Serbia, așteaptă publicul arădean la o seară de jazz de calitate. Grupul a mai urcat pe scena Festivalului de Muzică Americană și Jazz Arad în 2014, sub formă Quartet – ulterior alăturându-se trupei și trompetistul Srahinja Banovic.

Cei cinci artiști se fac remarcați ușor pe orice scenă de festival, grație virtuozității și creativității lor. Rezultatul e un jazz elegant, aparte, cu piese de improvizație extrem de reușite.

JAMIE SMITH’S MABON

Jamie Smith – Solist vocal, acordeon, compozitor
Oliver Wilsohn-Dickson – Vioară
Adam Rhodes – Bouzouki
Matthew Downer – Bas electric și contrabas
Iolo Whelan – Baterie

Jamie Smith’s Mabon este o trupă de muzicieni care abordează un stil neașteptat, inedit, pe care îl șlefuiesc și îl redau într-o formă atractivă pentru public: muzica inter-celtică. Piesele grupului se pretează atât într-un cadru de world-music, cât și în aranjamente folclorice, cei 5 muzicieni explorând forme muzicale tradiționale cu o ingeniozitate remarcabilă.

Fiecare interpretare a grupului aduce în scenă piese diverse, de la textele meditative la giga, de la mazurci la fermecătoarea muňera, o călătorie muzicală foarte dinamică, plină de emoție. Alternanța dintre momentele muzicale redate delicat, prin armonii bogat structurate, și melodiile antrenante, ritmate, se întâmplă firesc, semn al unei sinergii ideale între membrii extrem de talentați ai trupei.

Jamie Smith’s Mabon marchează, prin concertul lor, finalul celor 4 zile de Festival de Muzică americană și Jazz – o experiență muzicală memorabilă pentru publicul arădean.

Intrarea liberă

Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

Orar Casa de Bilete

Casieria Filarmonicii Arad

  • Luni 09:00 - 13:00
  • Marți 09:00 - 13:00
  • Miercuri 12:00 - 16:00
  • Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 19:00
  • În zi de concert 09:00 - 13:00;
    17:00 - 19:00