Concurs canto

Vești bune pentru artiștii vocali talentați: Concursul de Canto „Alexandru Fărcaș” revine cu a doua ediție, între 9-13 septembrie, la Arad!

După succesul primei ediții a Concursului, în luna mai a anului trecut, Filarmonica Arad revine cu această competiție de specialitate, dedicată tinerilor artiști cu o pregătire de elită și cu dorința de a urca pe scenă, în etapa finală, alături de prestigioasa Orchestră simfonică a Filarmonicii!

Și de această dată, juriul care va evalua interpretările participanților va fi compus din artiști vocali renumiți, din Italia, Austria, Mongolia și România. Etapa finală și Gala Laureaților Concursului se va petrece pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, unde participanții care vor ajunge în finală și câștigătorii vor avea șansa de a performa într-un cadru fastuos, pentru un public de excepție.

Dacă anul trecut au fost peste 30 de înscrieri și participanți atât din România, cât și din țări precum Danemarca, Italia, Franța, Germania sau Ungaria, a doua ediție a Concursului „Alexandru Fărcaș” vine cu o nouă provocare pentru cei mai buni interpreți tineri, motivați să participe la un concurs muzical de asemenea anvergură.

Data limită a înscrierilor este 1 septembrie – pentru detalii, contactați-ne la adresa de email artistic@filarmonicaarad.ro sau la nr. de telefon 0040 257 281 554.

Afis Alexandru Farcas

Regulament oficial – limba română
Download – Formular Înscriere

Regulations – English
Download – Application Form

Reglement – Deutsch
Download – Anmeldeformular

Regolamento – Italiano
Download – Modulo d’Iscrizione