Joi 7 decembrie 2023 ora 19.00
Sala Palatului Cultural

 

Vino acasă de Crăciun –
Ad Libitum Voices

împreună cu
Orchestra simfonică a Filarmonicii Arad

 

Dirijor: Andreas Schein

 

Ad Libitum Voices aduce căldura, bucuria și magia sărbătorilor de iarnă pe scena Filarmonicii Arad, printr-un concert excepțional de Crăciun, joi 7 decembrie 2023, de la ora19.00.

Grupul Ad Libitum Voices a apărut în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este unul dintre cele mai renumite grupuri pop-opera din sud estul Europei. În decursul anilor, Ad Libitum Voices se face remarcat atât în țară cât și în străinătate, prin coloristica vocală bine echilibrată a celor patru membri, cât și prin personalitățile lor puternice.

Prin aparițiile spectaculoase, pline de emoție și culoare muzicală, în decursul anilor au atins sufletele a sute de mii oameni, atât la TV, la emisiuni cu audiențe largi, ca X Factor sau Eurovision, pe internet, pe platformele Facebook, Instagram, Tiktok, sau Youtube, cât și prin Concertele Ad Libitum Voices, sau numeroasele festivaluri și evenimente la care s-au bucurat să cânte. Cele patru figuri ce întrunesc acest grup au creat de-a lungul anilor o legătură puternică și asta conturează sunetul coeziv și atmosfera caldă din momentele artistice.

Ad Libitum Voices este singurul proiect muzical din România care îmbină muzica pop cu cea clasică într-o maniera cool, inedită și de succes, așa cum se poate vedea în clipurile lor virale de pe Tik Tok și de pe alte platforme digitale.

Concertul de Crăciun Ad Libitum Voices promite a fi un concert memorabil, încărcat de emoție și bucurie, un spectacol despre revederea celor dragi și despre poveștile copilăriei de odinioară, despre sărbătorile de acasă cu miros de brad și scorțișoară.

„Magia sărbătorilor de iarnă a fost tot timpul un prilej de bucurie pentru noi, și cum puteam să celebrăm mai bine această bucurie decât în compania celor dragi nouă, a fanilor noștri.” – Ad Libitum Voices

Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

Orar Casa de Bilete

Casieria Filarmonicii Arad

  • Luni 09:00 - 13:00
  • Marți 09:00 - 13:00
  • Miercuri 12:00 - 16:00
  • Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 18:45
  • În zi de concert 09:00 - 13:00;
    17:00 - 18:45