Nostalgii de toamnă, într-o seară deloc clasică… Cover-uri celebre (Mario Band), alături de creațiile și năzuințele a trei prieteni muzicieni (Clipa), totul pentru start bun al Toamnei Muzicale și un început promițător de săptămână!

O săptămână care ne provoacă la noi experiențe, pe care vi le împărtășim de această dată exclusiv pe scena virtuală nou creată, acolo unde sperăm să vă întâlnim la ora 19.00, în serile propuse de noi, pe pagina de Facebook „scenaonlinearadlive” și pe contul de youtube cu același nume.

Lipsiti de prezenta Dvs. în fotoliile sălii de concert, ne vom strădui să vă facem părtași la emoțiile pe care le trăim cu siguranță cu toții într-un mod unic, însă total devotați muzicii și valorilor ei.

Iar acum, despre primii invitați:

Mario Band, un proiect muzical destinat evenimentelor, format din muzicienii Mario Florescu – voce, percuție, Radu Rotaru – pian, keyboards, backing vocal și Alex Florescu – tobe, percuție, are la activ o îndelungată activitate de scenă, acoperind întreg spectrul muzical, de la colaborările frecvente cu Filarmonica arădeană, până la formule pop/rock/jazz/folk (Shaba, Prezent, Mario & the Teachers, Pro Musica, Locatarii, Orient Express, Ștefan Hrușcă). Abordează un repertoriu vast, pop/evergreen, de la titluri reprezentative din muzica internațională și românească, într-o formulă personală, semi-acustică (voce-pian-percuție).

Invitatul serii este Cosmin Harbei, un chitarist consacrat pe scena arădeană și nu numai, cu proiectul muzical Corso, capabil de a se transpune cu profesionalism în repertoriul pop/rock/jazz/folk, împlicându-se ca muzician și sunetist.

Repertoriul ales cuprinde piese reprezentative din repertoriul pop/evergreen/spiritual, prezentate într-o formulă muzicală restrânsă, intimă, cu un parfum autumnal aparte!

Lady (Lionel Richie);

Amazing Grace (John Newton);

Vreau să vii în viața mea (Doru Căplescu);

Hello! (Lionel Richie);

Ochii tăi (Holograf);

Anything That’s Part of You (Don Robertson);

Te voi iubi (Holograf);

Always On My Mind (Wayne Carson/Johnny Christopher/Mark James);

My Way (Paul Anka/Claude François/ Jacques Revaux/ Gilles Thibault);

Vara promisă (Ștefan Hrușcă);

Bésame mucho (Consuelo Velázquez);

În toamna anului 2016, într-o seară târzie cu stropi de ploaie rece, trei prieteni s-au întâlnit în taină să aștearnă câteva acorduri de chitară peste versurile unor poeți.

Trei prieteni, patru instrumente, trei voci, o Clipă… O Clipă care a hotărât ca ei să cânte împreună poezia, să compună, să creeze, să viseze… Și Clipa a rămas cu ei. Iar ei au îndrăgit-o prin muzică și vers și n-au mai lăsat-o să plece. Trei prieteni, patru instrumente, trei voci, Clipa…

Ionuț Cădariu – voce, chitară, flaut

Gabriel Pecican – voce, chitară

Codrin Puicaru – voce, bas

Trecere;

Pierduți în paradis;

Ce frumoasă ești;

Fără tine;

Seri târzii;

Zbor;

Acasă;

Acolo unde;

Cum trece roua;

Perpetuum mobile;

Din viață;

 

Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

Orar Casa de Bilete

Casieria Filarmonicii Arad

  • Luni 09:00 - 13:00
  • Marți 09:00 - 13:00
  • Miercuri 12:00 - 16:00
  • Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 18:45
  • În zi de concert 09:00 - 13:00;
    17:00 - 18:45