Duminică, 3 septembrie 2023 ora 19.00
Parcul Reconcilierii

FRANZ LEHÁR  VĂDUVA VESELĂ
Versiune concertantă OPEN AIR

 

Dirijor: Hermann Szabolcs

 

Octavian Vlaicu – Mirko Zeta

Cristina Vlaicu – Valencienne

Bogdan Zahariea – Danilo

Narcisa Brumar – Hanna Glavari

Cristian Bălășescu – Camille de Rosillon

Mircea Dan Petcu – Vicontele Cascada

Dan Patacă – Raoul de St. Brioche

Mugurel Chirilă – Bogdanovici

Diana Chirilă – Silviana

Ciprian Roman – Kromov

Alina Pindici – Olga

Marius Zaharia – Pritschitsch

Diana Matei – Prascovia

Leonard Ivan – Niegus

 

Dirijorul corului: Robert Daniel Rădoiaș

Intrarea liberă

 

Parcul Reconcilierii, Duminică, 3 septembrie 2023, ora 19.00, ca niciodată, o seară de operetă, cu „Văduva veselă” de Franz Lehár!

V-am surprins? Așa ne-am imaginat și noi! Pentru că nu am putut să stăm departe de succesul acestei partituri geniale, de verva ei comică, de familiaritatea ei, care se revarsă în fiecare centimetru de partitură, prin vals, mazurcă sau cancan…

Inspirată din tradiția vodevilului parizian, plină de picanterii și melodii cu alură de șlagăre, cu personaje și roluri simpatice, povești de dragoste și predictibilul Happy End, „Văduva veselă” ne va fi alături în acest an, la cel mai așteptat eveniment al începutului de toamnă, tradiționalul spectacol Open Air din Parcul Reconcilierii.

Orchestra simfonică, corul academic, dirijorii Hermann Szabolcs și Robert Daniel  Rădoiaș împreună cu soliștii Operei Naționale Române din Timișoara  – Narcisa Brumar  (Hanna Glavari), Bogdan Zahariea (Danilo), Cristina Vlaicu (Valencienne), Cristian Bălășescu  (Camille de Rosillon), Octavian Vlaicu (Mirko Zeta), Mircea Dan Petcu (Vicontele Cascada), Dan Patacă (Raoul de St. Brioche), Mugurel Chirilă (Bogdanovici), Diana Chirilă (Silviana), Ciprian Roman (Kromov), Alina Pindici (Olga), Marius Zaharia (Pritschitsch), Diana Matei (Prascovia), Leonard Ivan (Niegus) vă așteaptă, așadar, la tradiționala întâlnire din prima duminică a lunii septembrie! Intrarea este liberă!

 

Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

Orar Casa de Bilete

Casieria Filarmonicii Arad

  • Luni 09:00 - 13:00
  • Marți 09:00 - 13:00
  • Miercuri 12:00 - 16:00
  • Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 18:45
  • În zi de concert 09:00 - 13:00;
    17:00 - 18:45