festivalul international iubiti muzica romaneasca 2019

Sorin Dogariu – pian
Florin Gherghel – vioară
Corul academic al Filarmonicii de Stat Arad, dirijor Robert Daniel Rădoiaș

Lucrări pentru vioară și pian de Grigoraș Dinicu, Alexandru Glogoveanu, Georges Boulanger, Iosif Ivanovici

Prelucrări folclorice corale de Gheorghe Dima, Gavriil Musicescu, Ion Vidu, Dumitru Georgescu Kiriac, Gheorghe Cucu, Ioan D.Chirescu, Sabin Drăgoi, Gheorghe Danga

Parfumul romantic al buchetului de romanțe, valsuri, piese în stil café-concert îi va încânta pe seniori, nelăsând în uitare nume iubite, precum Iosif Ivanovici, Georges Boulanger, Alexandru Glogoveanu sau Grigoraș Dinicu. Corul Filarmonicii arădene dirijat de Robert Daniel Rădoiaș, cântând cele mai îndrăgite prelucrări folclorice și duetul de instrumentiști virtuozi Florin Gherghel (vioară) – Sorin Dogariu (pian) vor oferi această serată plină de amintiri minunate publicului din Arad și Pecica.

 

Logo AFCN
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Accesul publicului se face pe bază de invitație, în limita locurilor existente în sălile în care se desfășoară fiecare eveniment din cadrul festivalului.

Invitațiile sunt gratuite și se pot obține de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Arad.

Află mai multe despre bilete, preț și reduceri aici

Orar Casa de Bilete

Casieria Filarmonicii Arad

  • Luni 09:00 - 13:00
  • Marți 09:00 - 13:00
  • Miercuri 12:00 - 16:00
  • Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 19:00
  • În zi de concert 09:00 - 13:00;
    17:00 - 19:00